Ben jij nog steeds elke maand eindeloos bezig met het handmatig versturen van alle facturen?

 

Bespaar veel geld en tijd en stap nu over op digitale facturatie! 

 

webwinkel beginnen

Aanbieders digitale facturatie

Er zijn verschillende aanbieders op de markt die het automatiseren van digitale facturen mogelijk maken.
We vertellen hieronder meer over de verschillende aanbieders.

DigitaleFactuur

Digitale Factuur 


Deze aanbieder heeft een aantrekkelijk aanbod voor beginnende ondernemers. Met het gratis pakket krijg je namelijk 3 offertes en 3 facturen gratis. En het is mogelijk om de eigen huisstijl van het bedrijf op de facturen te zetten. De betalingen van de klanten gaan via iDeal.

Het betaalde pakket heeft als extra optie een urenadministratie. Verder is het mogelijk een incassobatch (clieop) te gebruiken met de betaalde versie van DigitaleFactuur.
Producten zijn met de betaalde versie ook te beheren, dat is handig vooral als je veel van dezelfde producten of diensten verkoopt.

Moneybird

MoneyBird

Een uitstekende aanbieder voor de kleine of beginnende ondernemer. Het gratis pakket bevat 3 offertes en 3 facturen per maand. Vooral handig als je niet veel facturen per maand verstuurd.

Voor de grotere ondernemingen is MoneyBird ook heel voordelig het aantal facturen, offertes en klanten zijn namelijk onbeperkt bij de betaalde versie. Tevens beschikt de betaalde versie van MoneyBird ook over een iPhone App zodat je altijd op de hoogte blijft van de betaalstatus van een offerte.

Vergelijking
We hebben deze twee aanbieders ook onderling vergeleken met elkaar, de uitkomsten hiervan kun je vinden op deze pagina.